Toszkánai gasztroturizmus

Programajánlataink:

Az olasz régiók közül Toszkána valami olyan mágikus erővel bír, ami nyomban elcsábítja az utazókat. Természetesen a napsütötte Toszkána érzés inkább a vidéki, középkori városkákban érhető tetten, és az olyan vendégszerető, gasztro- és kulturális élményeket kínáló helyeken, mint a Montefollonicoban található Ficopazzo, melynek terasza várja Itália szerelmeseit.

Toszkána ízei

Gasztro élmények  a Michlen Guide-ban szereplő Ristorante Ficopazzo étteremben

 

Toscana Ízei egy 7 napos és 6 éjszakás gasztronòmiai kalandozàs a vidéken, magyar nyelvű idegenvezetéssel. Sajtüzem, borpince látogatással, tradícionális olasz ételek elkészítésével, látogatással a reneszánsz fellegvárába!

Toszkána élményhét

Gasztro élmények  a Michlen Guide-ban szereplő Ristorante Ficopazzo étteremben

 

Toscana Élményhét egy 7 napos full szervezett program, ahol a vendégek nem csak szállásra lelnek és városlátogatásokra mennek, hanem Paolo Masini séfnek köszönhetően a legfinomabb toszkán fogások elkészítését is megtanulhatják. Lesz piaclátogatás, olívaolaj- és olívabogyó kóstolás és még toszkán kenyérsalátát is megtanulhatunk készíteni.

Toszkána gasztrotúra special

Gasztro élmények  a Michlen Guide-ban szereplő Ristorante Ficopazzo étteremben

 

Toscana Gasztrotúra Special egy 5 napos és 4 éjszakás top csomag, ami tartalmazza a szállást reggelivel, az egésznapos városnézéseket ebéddel, a vacsorákat, a közös utazásokat, a borkóstolást, a sajtüzem látogatást és egy főzőkurzust a séffel.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük kérjen bővebb tájékoztatást, vagy árajánlatot kollégánktól!