Karibi szépségek csoportos karibi hajóút Csoportos tengeri hajóút - MSC Seaside

398 300.- Ft -tól
Ajánlat kezdete: 2019.11.29
Ajánlat vége: 2019.12.08
Szolgáltató: Chemol Travel
Város: Miami, San Juan, Charlotte Amalie, Nassau, Ocean Cay, Miami
Ajánlat link:

Szállások:

  • a választott kabinkategóriában

Szöveges leírás, részletek:

Hajóút részletes programleírás

Napsütés, Bahamák, hófehér, homokos tengerpart - pontosan erre van szükség decemberben! Repüljön velünk Miamiba, ahol már menetkészen várja a csodálatos MSC Seaside, hogy egy bő hétig élvezhesse a Karib-tenger minden szépségét. Kóstoljon különleges kávékat Puerto Ricoban, ússzon a delfinekkel a Bahamákon, sétáljon egyet az MSC magánszigetén. Két kikötő között élvezze az MSC flotta ékszerének, az MSC Seaside-nak a kényeztető vendégszeretetét.
 

1. nap - Menekülés a napsütésbe!

Első nap a csoport menetrendszerinti járatokkal utazik Miamiba, ahol transzferbusz szállít a szállodába. Este szabadprogram, a mindig vidám, örökmozgó floridai város önálló felfedezésére nyílik lehetőség.

2. nap - Sétahajós kirándulás Miami körül

Pihenés és szabad program a városban - vagy egy felejthetetlen sétahajózás a Miami körüli vizeken: ezekből a programokból választhat, mielőtt a csoport a délutáni órákban a kikötőben felszáll az MSC Seaside-ra.
Ajándék hajós kirándulásunkon megcsodálhatja a város és a kikötői pezsgés látképét a távolból, bejárhatja a Biscayne-öblöt, megpillanthatja a Fisher-szigetet és a tengerpart megannyi varázslatos szépségét. Eközben a csoportot elkísérő idegenvezetőtől magyar nyelven hallhat érdekességeket a város történelméről, kultúrájáról. A sétahajó fedélzetén napfény- és esővédett helyen szippanthat mélyeket az üde óceáni levegőből és gönyörködhet a fantasztikus óceáni panorámában. A programot követően buszos transzfer a kikötőbe, ahol már vár az MSC Seaside! A gyönyörű, 2017-ben épült hajó az MSC flotta igazi büszkesége, amely alig várja, hogy Puerto Rico érintésével egy feledhetetlen tengeri utazásra vigye magával Önt a Karib-tenger varázslatos hullámain.
A szabad programon résztvevők a nap nagyobb részét Miamiban barangolva tölthetik el. Érdemes ellátogatni a világ legnagyobb Art Deco negyedébe (South Beach), majd barangolni egyet a szomszédos negyedben álló botanikus kertben. A város híres utcáin csatangolva szippantson mélyeket az „amerikai életérzésből”, élvezze a napsütést és az óceánparti, vidám életet. Keressen egy bevásárlóközpontot, járja végig a boltokat, vagy keresse fel a tengerparti Bayside Marketplace-t és vásároljon szabadon - csak le ne késse a hajó indulását!
Fontos információ: a magyar nyelvű idegenvezető a sétahajós kiránduláson résztvevő csoportot kíséri el.

3. nap - Tengeren, MSC Seaside

A hajó nagyjából ezer kilométernyi távot gyűr le szűk két nap alatt, hogy Miamiból egyenesen San Juanba repítse! Használja ki ezt az időt arra, hogy feltérképezze a modern óceánjáró fantasztikus programjait. 15 utasfedélzeten közel 1500 fős személyzet gondoskodik arról, hogy az utazás minden pillanata életre szóló élmény legyen.
Tegye próbára szerencséjét a kaszinóban, vagy üljön le egy tét nélküli, de komoly partira a kártyaszobában! Ha kulturális programokra vágyik, keresse fel a fotókiállítást vagy a művészeti galériát. Estére foglaljon magának és partnerének helyet a fedélzeti színház előadására. Sétáljon végig a hajó síkján túlnyúló, fantasztikus - de egyben félelmetes panorámát nyújtó üveg aljú panorámahídon!
A végtelen tengereket járva természetesen a vízi örömöket sem kell nélkülözni: több medence közül válogathat, vagy bevetheti magát az aquaparkba, ahol 120 méternyi csúzda is várja! Ha megéhezett, nyolc különböző büfé, számos kávézó, bár és lounge közül válogathat, melyek öt kontinens konyhájának legjavát kínálják.

4. nap - San Juan, Puerto Rico - Séta San Juan történelmi negyedében és a kötelező koffeinadag...

A hajókázás harmadik napján az MSC Seaside egy igazi paradicsomi tájon köt ki. A Nagy-Antillák keleti részén, ahol a vulkanikus talajnak és trópusi klímának köszönhetően elképzelhetetlenül buja tájak várják a látogatókat. A sziget kávéültetvényeiről kikerülő termény a világ minden pontján keresett, nem meglepő, hogy az itteni városokban Párizst és Rómát megszégyenítő kávéházi kultúrát találni. Ismerje meg Ön is ezt fakultatív* kirándulásunkon!
A csoport a napi kötelező koffein-adagot egy frissen főzött latte-kompozícióval indítja, melynek tetejét a baristák által odavarázsolt, egyedi kompozíció teszi teljessé. Majd egy kis barangolás kezdődik San Juan óvárosi részén, ahol a sziget történelmét is megismerheti - kiderül többek között az is, milyen szoros kapcsolat fűzi össze a kávét a vallással Puerto Ricon! A Plaza de Colón-nál szinte kötelező fénykép után a Kolombusz Kristóf szobrát is megcsodálhatja, amely a sziget felfedezésének 400. évfordulója alkalmából állítottak...
Innen az út a nyugati félteke néhány legöregebb templomját keresi fel, és meglátogatják a Plaza de Armas-on álló „Négy évszak” szökőkutat is. A történelmi séta a bevásárlónegyedben ér véget, ahol jegeskávét vagy jegesteát élvezhet egzotikus ízekben: kókusz-trüffel, papaya vagy éppen gyömbér ízesítéssel.
Fontos információ: a kirándulás során kb. 1,5 kilométernyi távolságot macskaköves úton kell sétálni.

5. Nap - Charlotte Amalie, United States Virgin Islands, Isten hozta a paradicsomban!

Ne keresgéljen tovább - a földi paradicsom létezik, sőt: már meg is találta! A Magens Bay a világ egyik legkedveltebb és az utazók által legjobbra értékelt tengerpartja. A mintegy 3 kilométer hosszú homokos strand fantasztikusan szép trópusi hegyek árnyékában bújik meg. Gyönyörködjön az azúrkék vízben, a hófehér homokban! A fantasztikus tájakat fakultatív* kiránduláson fedezheti fel: a nyitott oldalú, panorámás szafaribuszok a Skyline Drive-on keresztül egy természetes kilátóhoz viszik. „Drakes székéről” - ahogy a helyiek hívják - fantasztikus kilátás nyílik a Magens-öbölre, valamint a közeli szigetvilág apróbb és nagyobb tagjaira. A helyiek úgy tartják: a híres felfedező, Sir Francis Drake is itt pihent meg, miközben flottáját szemlélte...
A következő megálló a napsütötte paradicsom, Magens Bay. Itt, a pálmafákkal szegélyezett, gyönyörű tengerparton gondtalan órákat tölthet el a természet fantasztikus ölén. A feledhetetlen strandolást követően a belvárosba vezet az út, ahol a vámmentes boltok kínálata Önt is egy shoppingolásra fogják csábítani...
Fontos információ: a strandon napozóágyak külön díjfizetés fejében kölcsönözhetőek.

6. nap - Tengeren, MSC Seaside

Próbáljon ki néhány igazán egyedülálló programot - köztük olyanokat is, melyekről valószínűleg álmában sem gondolta volna, hogy egy hajón ilyet fog találni! Tegye próbára ügyességét a 130 méter hosszú drótkötélpályán, ami a leghosszabb ilyen jellegű létesítmény a tengerjárókon. A kisebbeket gyermek játszószoba, a tinédzsereket, fiatalokat megannyi videójáték és társas várja az egyes termekben.
Nézzen meg egy kasszasikert az 5D moziban, vagy pihenjen a szikrázó napsütésben egy kényelmes napágyon az ernyők alatt. Az éjszaka új izgalmakkal csábít: a csillagfényes fedélzeten romantikus programokra is lehetőség nyílik, és ha testi-lelki felüdülésre vágyik, vegye igénybe a profi masszőrök szolgáltatásait a hajó díjnyertes Aurea Spa-ban!

7. nap - Nassau, Bahamas - Úszás a delfinekkel egy magánsziget partjainál

Vegyen részt fakultatív* kirándulásunkon, ami egy igazán páratlan programra kalauzolja el... A csoportot a Balmoral-szigethez viszik, New Providence átellenében, ahol barátságos hoszteszek várnak. A kötelező papírmunka után rövid eligazítás következik, majd a csoport fürdőruhát ölt, hogy az öbölben a delfinekkel együtt ússzanak a sekély, meleg vízben! A kirándulókat szakképzett delfin-tréner kíséri, akinek a vezetésével szabadon élvezheti ezeknek a barátságos tengeri állatoknak a társaságát. A trénerek segítségével a delfinek néhány trükköt is bemutatnak - még puszit is adnak az arcára, ha szeretné! Az emlékezetes találkozást profi fotósok örökítik meg, akiktől a program végén megvásárolhatja a felvételeket (árát a részvételi díj nem tartalmazza).
A hátralevő időben pedig szabadon élvezheti a napsütést, pihenjen a tengerparti székeken vagy merüljön el a habokban, mielőtt a csoport visszaindul a tengerjáróra.
Fontos információ: a kiránduláson csak 7 évnél idősebb utasaink vehetnek részt. A 18 éven aluli résztvevők egy fő fizető felnőtt kíséretében vehetnek részt a kiránduláson. A szigeten nem-motoros tengeri felszerelések bérelhetőek, köztük: sznorkel, kajak, paddle board. Ezek árát a részvételi díj nem tartalmazza, miként a szigeten vásárolt ételek és italok árát sem.
A szigeten medence is található, valamint mosdók, zuhanyzók és lábfürdők is vannak. A nyugágyak és napernyők a rendelkezésre álló készlet erejéig kölcsönözhetőek. A szigetre ételt és alkoholos italt bevinni nem szabad, ezeket belépésnél a sziget személyzete elkobozza és megsemmisíti. A szigeten nincs strandőr, a tengerben és medencékben mindenki saját felelősségére úszhat. A delfinek érdekében a vízbe ékszert, kamerákat, mobiltelefonokat és egyéb eszközöket bevinni tilos. A tengeri találkozás, valamint a delfin élőhely-területen saját fotó készítésére nincs lehetőség. A delfin találkozó program idejére a látogatók személyes használatra kis méretű szekrényeket kapnak.

8. nap - Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas - Gondtalan napozás

A friss óceáni szellő nem csak a felhőket, de a borús gondolatokat is messze száműzi! Vegyen részt fakultatív* programunkon, és töltsön el egy feledhetetlen napot a Bahamák homokos strandjain. A mesébe illő partszakaszon három programlehetőség is várja: pihenés, pihenés és pihenés! Kapcsoljon ki teljesen, vesse bele magát a homokos tengerpart egyik napágyába és feledkezzen meg a világról! Vagy vegyen kölcsön egy felfújható matracot és lebegjen gondtalanul a Karib-tengeren, élvezze a napsütést, és engedje, hogy az óceán állandó morajlása álomba ringassa!

9. nap - Miami, barangolás Florida szívében

A hajós utazás nyolcadik napján az MSC Seaside visszaérkezik az amerikai partokhoz. A kabinok elhagyását és kicsekkolást követően egy félnapos városnéző kirándulás várja Miamiban. Florida gyöngyszemének megannyi látványossága terítékre kerül: a kikötőből a kubai emigráció központjába, Little Havana-ba vezet az út, majd a híres Art Deco negyed színes épületeihez is ellátogathat. Fedezze fel a Calle Ocho és a Coconut Grove filmekről is ismert környékét, mielőtt a busz egy fakultatív ebédlehetőség után a helyi reptérre viszi.

10. nap - Útban hazafelé

Biztosak vagyunk abban, hogy a menetrendszerinti járat egy csapat, életre szóló élménnyel gazdagabban haza érkező kirándulóval érkezik majd meg Budapestre. Bízunk abban, hogy Önnek is felejthetetlen kalandot fog jelenteni, és abban is, hogy nem sokára ugyanezen vagy egy másik programunkon ismét a Chemol Travellel utazók körében köszönthetjük Önt!

*: A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
**: Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.


A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, a megadott repülési menetrend tájékoztató jellegűek. Csoportos hajóutak esetén a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül a meghirdetett kikötési menetrendtől eltérjen.

Utazási információk

Időpont: 2019. november 29. - december 8.
Időtartam: utazással együtt 10nap/9éj
Hajó: MSC Seaside
Utazás: repülő + hajó
Elhelyezés: a választott kabinkategóriában
Ellátás: teljes ellátás a hajón**
Idegenvezetés: magyar nyelvű idegenvezető
Min. létszám: 20 fő